You are not connected. Please login or register

Mazey Flyff » Help Desk » Reports » Bugs/Fix/Glitches » asasConstant Dcing....(or crashing??)

Constant Dcing....(or crashing??)

avatar
Posts : 65
Points : 78
Likes Received : 1
Join date : 2015-03-01
kingstondeva
  
Um... i cant go to dungeons anymore and i need help...

i dual client some times and my slayer always crashes while entering ankous dungeon irrespective of dual/single clienting

what happens is i see the loading screen. neuz not responding and it closes.

99.99% neuz closes on ankou loading screen
50% neuz closes on kalgas/razgul.


and the usual crash that happens while going to market town.

do i need to upload the log..
somebody help me.



finally. i tried ankou 21 times and all 21 were crashing (only one neuz app)
and no my system is pretty enough to play it( i3 4130+ r7 250)
and i have a pretty good internet connection and no , i run no background tasks and no browsing while playing

##1 - Posted on Fri Mar 13, 2015 7:27 am
View user profile
avatar

Shai

Game Master
Game Master
Posts : 2957
Points : 2139
Likes Received : 207
Join date : 2013-10-24
Snorlax 
Shai
  
Lately, I've been hearing reports about the lag too. But I don't really feel any lag even if I open 3-4 clients. Though sometimes there is a slight delay at Market Place. Well, every computer and internet is different. But I really think that this should be looked into.

P.S. I know kingston and I'm sure that his graphics are all set to low and the usually thing like pet and pick-up pet summoned is also out of the picture.

##2 - Posted on Fri Mar 13, 2015 8:51 am
View user profile
avatar

JackSparrowYAY

Forum Moderator
Forum Moderator
Posts : 1595
Points : 1261
Likes Received : 120
Join date : 2014-11-07
Pikachu 
JackSparrowYAY
  
Have you tried switching to server 2 and checked out these links?

FancyCrisis14's guide

Fredflap's guide

##3 - Posted on Fri Mar 13, 2015 8:53 am
View user profile
avatar
Posts : 65
Points : 78
Likes Received : 1
Join date : 2015-03-01
kingstondeva
  
umm yes , i did set those ie/bge to low....

##4 - Posted on Fri Mar 13, 2015 4:21 pm
View user profile
avatar

nyep1

Member
Posts : 98
Points : 132
Likes Received : 13
Join date : 2014-12-06
nyep1
  
try to re-download or repatch
and always run the client as administrator
hope this will help
/awesome

##5 - Posted on Sun Mar 15, 2015 6:22 am
View user profile
avatar
Posts : 65
Points : 78
Likes Received : 1
Join date : 2015-03-01
kingstondeva
  
You have no idea. nyep1. maybe ask shai what i have done.

##6 - Posted on Sun Mar 15, 2015 8:39 pm
View user profile

Sponsored content

Sponsored content
  


##7 - Posted

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum